Produkter Produkter Konto Konto Lista Lista Kassan Kassan

Köpvillkor

Priser och betalning

På första sidan i webshopen kan du välja att visa priserna i SEK eller EUR.

Varje vara anges med pris inklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms. Frakten är gratis.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Betalning kan göras med kort, direktbetalning (för dig som är Swedbank kund) eller faktura (14 dagar, 29kr fakturaavgift tillkommer).

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad/ måttbeställd vara gäller inte ångerfristen.

När du utnyttjat din ångerrätt: du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Garantier och service

Om varan inte motsvarar kundens beställning eller är skadad kommer den att ersättas med en ny produkt helt utan kostnad. Kundservice hanteras via e-post och svar skickas inom 4 timmar.

Leveranser

Varan levereras med "Posten varubrev". Du får en sms när varan har lämnats till Posten. Paketet distribueras nästa arbetsdag. Är paketet för stor för din brevlåda aviseras du via sms att varan finns att hämtahos ett postombud.

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer är gratis. Använd returblanketten som skickas med varan.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.